Helena Crivei- Om sin roll som Business Area Manager på Elektronikmässan & Advanced Engineering

Helena Crivei

Helena Crivei- Om sin roll som Business Area Manager på Elektronikmässan & Advanced Engineering

Helena har under sin tid på Easyfairs arbetat med mässkoncept som exempelvis Byggmässan. Nu har hon breddat sitt affärsområde och tagit sig an projektledarrollen även för Advanced Engineering & Elektronikmässan. Och hon gör det med både hjärta och engagemang!

Vad innebar det för dig när du fick ta över Advanded Engineering & Elektronikmässan?
Trots denna utmanande tid har det varit riktigt roligt. Framför allt för att få bredda mitt kontaktnät och sätta mig in i framtidens teknik, design och tillverkning.

Varför är dessa koncept så viktiga för ingenjörs- och elektronikbranschen?
Produktutveckling handlar mycket om att ta del av trender, metoder, material och design. Därför är det nödvändigt med  både inspiration och nya kontakter, vilket man får hos oss! Advanced Engineering är Sveriges enda mötesplats för produktutveckling och sourcing vilket gör mässan till ett måste för branschen. Det är även naturligt att arrangera Elektronikmässan parallellt då elektronik får en alltmer betydande roll i produktutvecklingen.  

Vad är det roligaste med att arbeta med dessa mötesplatser?
De mest intressanta är att få träffa alla bolag och entreprenörer som fortfarande är start up, men som har en oerhörd potential. Det skall bli väldigt intressant att få följa deras resa.

Vilka är dina styrkor inom den roll du bemästrar?
Jag är nyfiken och är inte rädd för att ställa frågor.  Jag har flera års erfarenhet som marknadschef för ett elektronikföretag och förstår därför många utav utställarnas utmaningar. Sedan tycker jag att nätverkande är så fantastiskt roligt!  Att få träffa nya människor och dyka ner i nya branscher är verkligen stimulerande.

Kan du berätta 3 fun facts om dig själv?
Jag är en tre-barnsmamma som alltid lagar mat till en hel armé för man vet aldrig vem som kommer på middag.  
Jag gillar klättring som träningsform.
Jag har arbetat för Volvo Trucks största återförsäljare i Spanien, Veinsur, och talar flytande spanska.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!