Elektronikmässan Göteborg flyttar till 2023 och arrangeras i Prioritet Serneke Arena

Nya datum

Elektronikmässan Göteborg flyttar till 2023 och arrangeras i Prioritet Serneke Arena

Elektronikmässan Göteborg som skulle arrangeras den 29 – 30 september 2021 flyttas nu fram till den 19–20 april 2023.  Elektronikmässan kommer arrangeras i Prioritet Serneke Arena parallellt med Advanced Engineering.

Prioritet Serneke Arena blir mässarrangören Easyfairs nya samarbetspartner för att bedriva mässor i Göteborg.  Arenan, som rymmer drygt 6800 kvm, ger goda möjligheter att arrangera de båda välbesökta mässorna parallellt. 

”Att uppfylla alla de krav som en mässa ställer på en anläggning är inte helt enkelt. Därför är vi nu väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Prioritet Serneke Arena”, säger Joakim Percival, VD för Easyfairs Norden. 

Elektronikmässan har arrangerats sedan 2011 i Göteborg och är en uppskattad och välbesökt mötesplats i Västsverige. Elektronikmässan är en 2-dagarsmässa för hela elektronikbranschen. På mötesplatsen lanseras uppdateringar kring allt från elektronikproduktion, komponenter och material till embedded technology, IoT och cybersäkerhet.

”Vi är verkligen glada över den fantastiska möjligheten att arrangera dessa två mässor parallellt i Prioritet Serneke Arena som är en arena med stor potential. Det är många utställare som inte kan vänta och har valt att medverka både i Stockholm 2022 och Göteborg 2023”, säger projektledare Helena Crivei.

Elektronikmässan – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen. Vill du veta mer om Elektronik eller Advanced Engineering? Besök hemsidan för respektive mässa för mer information www.advancedengineering.se / www.elektronikmassan.se eller kontakta:

Helena Crivei, Projektledare för mässorna
helena.crivei@easyfairs.com
+46 (0)31 85 43 47

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!