Nextron AS, Filial Sverige

Nextron AS, Filial Sverige

Nextron är en ledande leverantör av skalbara lösningar, från IOT, Edge computing och rackservrar, till superdatorer som används för artificiell intelligens i Norden. Vi finns representerade med lokala kontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland.
Våra servrar kommer med marknadens bästa villkor som standard – 5 års garanti och gratis support under hela utrustningens livstid. Med över 3 000 årliga serverleveranser får vi snabbt tillgång till den senaste tekniken till konkurrenskraftiga priser. Nextron är en prioriterad partner med ledande hårdvarutillverkare som Supermicro, AMD, Intel, NVIDIA och ZutaCore.
Nextron erbjuder ett brett utbud av servrar och IT-utrustning skräddarsydd efter individuella behov. Våra lösningar används för allt från små kontor och rackservrar till superdatorer för utveckling av artificiell intelligens. Som kund är du fri att uppgradera systemen längs vägen och på så sätt säkerställa bästa möjliga prestanda under hela lösningens livslängd.
Våra kompetenta säljkonsulter och tekniker bistår med rådgivning både före och efter leverans. Vi vill vara bäst på kundservice, ge snabba svar och bra lösningar. Vi är genuint intresserade av teknik, nyfikna på nya lösningar och tycker om tekniska utmaningar.

Dela produkten

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande