Protolabs

Protolabs

Protolabs – Digital produktion
Snabbare produktutveckling, minskade kostnader och optimerad leveranskedja.
Vi är världens snabbaste källa för digital tillverkning med snabba prototyper och produktionsdelar som görs på förfrågan. Våra automatiserade offert- och produktionssystem gör det möjligt för oss att producera plast-, metall- och flytande silikongummidelar av kommersiell kvalitet inom några dagar.
Vår grundare, Larry Lukis, var en programvaruingenjör som återuppfann formsprutningsbranschen för två decennier sedan genom att ta isär hela processen och bygga upp den igen till ett mer skalbart, ekonomiskt och programvara-först sätt. Sedan dess har vi tillämpat samma automatiseringsramar för CNC-bearbetning och industriell 3D-utskrift för att ge tiotusentals ingenjörer över hela världen ett oöverträffat värde vad gäller tiden till marknaden. Men vi stannar inte där.
Liksom många av våra kunder har vi en naturlig förståelse för teknik, innovation och ny produktutveckling. Vi förstår vikten av att utmana det rådande läget och hela tiden förskjuta gränserna för vad som är möjligt. Därför skapade vi Protoworks, ett F&U-labb med uppdrag att fortsätta söka efter sätt som utvecklar och förbättrar tillverkningsprocesser, genom att göra dem digitala, skalbara och mer ekonomiskt.
Vårt Protoworks-team består av programvaruutvecklare, maskiningenjörer och tillverkningsexperter som alla vill utöka Protolabs tillverkningsmöjligheter och ta fram nya processer och material till våra kunder så att de kan ta fram prototyper och lansera nya produkter på marknaden tidigare och mer kostnadseffektivt än tidigare.

Stephan Garber
stephan.garber@protolabs.se
M +46 (0) 73 032 72 76

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande