2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

TR Fastenings AB
TR PSEP Management Team var mycket glada över att få denna utmärkelse, som delades ut av Boon Siew Honda när de besökte dess tillverkningsanläggning i slutet av november 2022.
TR PSEP Malaysia receives prestigious Award from Boon Siew Honda

TR PSEP Malaysia får prestigefyllda utmärkelser från Boon Siew Honda

Detta var av särskild betydelse för TR-teamet eftersom pandemin och tillverkningsrestriktioner som regeringen införde för att kontrollera Covid innebar att de var tvungna att arbeta mycket flitigt för att säkerställa att inga kunder drabbades. Priset delades ut baserat på service och kvalitet som den bästa Chutanki – Cold Forging Manufacturer i deras leveranskedja som hanterar över 130 delar.

Boon Siew Honda är ett joint venture-företag som bildades 2008 mellan Honda Motor Company och Oriental Holdings Bhd. TR PSEP har många års erfarenhet av att leverera japanska OEM och har varit en leverantör till Honda sedan 2001. Företagets erfarenhet av japanska material, metodik och förväntningarna har varit deras styrka. Detta har säkerställt tillväxt inom den malaysiska fordonssektorn, både med de två stora malaysiska varumärkena och Tier 1:s som kräver den nivå av kvalitet och service som TR PSEP kan tillhandahålla.

TR PSEP, etablerat 1972, är ackrediterat enligt IATF 16949 och förvärvades av Trifast plc 2011. Företaget tillverkar flerstegs- och säkerhetskritiska kallsmidda produkter vid båda sina anläggningar i Shah Alam. Deras förmåga och kunskap att leverera till fordonsindustrin stärkte TR:s tillverkning och produkterbjudande inom denna sektor.

Herr Tong sa: “Efter några svåra handelsförhållanden på grund av pandemin har det verkligen lyft allas humör att ta emot denna utmärkelse. Vi ser fram emot att arbeta ännu närmare med Boon Siew Honda. Vi är mycket tacksamma för detta erkännande.”

TR PSEP har fortsatt att investera i sina anläggningar och slutfört installationen av solpaneler på taket av byggnaderna som inte bara tillhandahåller de platser som energibehovet utan gör det möjligt för företaget att sälja överkapaciteten tillbaka till det nationella nätet. Hållbarhet är en nyckelpelare i Trifast Groups strategi.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande