2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

Ätztechnik Herz GmbH & Co. KG
Vi har alltid strävat efter att uppnå ambitiösa mål inom miljöskydd. Vi är inte bara en förebild inom området etsteknik, vi har också varit föredömen inom miljöskydd under en längre tid.
Uppdatering från våra miljöprojekt

Uppdatering från våra miljöprojekt

Vi använder torkutrustning med värmepumpsteknik för att torka vårt produktionsavfall. Detta har nyligen fått stöd av en ca. 30 KW solcellssystem. Denna åtgärd gör att vi kan minska vår externa upphandling av el med 50 %. Vidare kommer spillvärmen som alstras av torkutrustningen att användas för att värma upp vårt lager från 2022 och därigenom ersätta ett gammalt oljeeldat värmesystem. Detta kommer att hjälpa oss att förbättra vår CO2-balans ytterligare.

Vi har alltid strävat efter att uppnå ambitiösa mål inom miljöskydd. Vi har arbetat med att ytterligare minska vårt ekologiska fotavtryck i många år. Därmed har vi lagt ett särskilt fokus på klimatskydd, återvinningshantering och varsam användning av vatten som resurs. Vi är inte bara en förebild inom området etsteknik, vi har också varit föredömen inom miljöskydd under en längre tid.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande