2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

Vaisala
Vaisalas långa historia som marknadens ledande tillverkare av fuktighetstransmittrar fortsätter med den nyligen lanserade transmittern Indigo 520 som kombinerar den senaste tekniken med ett flertal nya egenskaper.
Vaisala introducerar Indigo-transmitter för krävande industriella mätningar – möjliggör data av världsklass och smarta beslut

Vaisala introducerar Indigo-transmitter för krävande industriella mätningar – möjliggör data av världsklass och smarta beslut

Med kapacitet för upp till två prober samtidigt ger transmittern större smidighet, kompatibilitet och kontinuerlig noggrannhet även i de allra tuffaste industriella mätmiljöer.

Finska Vaisala, som är världsledande inom väder-, miljö- och industriella mätningar, introducerade i dag den nya Vaisala Indigo 520-transmittern för industriella mätningar. Den har utformats för att ge omfattande fördelar och möjliggöra enklare användning inom krävande industritillämpningar.

”Jag är väldigt glad att välkomna den nya transmittern Indigo 520 till vår modulära Indigo-produktfamilj. De kompatibla Indigo-produkterna är förstahandsvalet för att få fram data av högsta kvalitet inom en mängd olika industriella processer. Den nya transmittern har vad som krävs för att fungera även i de allra tuffaste och mest extrema industriella miljöerna”, säger produktchef Jarkko Ruonala från Vaisala.

”Industriella system är starkt beroende av pålitliga sensorer. Det räcker dock inte med exakt och tillförlitlig data, utan datan behöver även vara lättillgänglig och visualiseras på ett tydligt sätt. Endast då kan användare grunda sina beslut på de bästa möjliga underlagen, och det är där som nya Indigo 520 sticker ut. Beslut kan aldrig bli bättre än den data de grundas på”, säger Ruonala.

Indigo 520 är en slitstark metalltransmitter som är kompatibel med Vaisalas omfattande sortiment av Indigo-kompatibla smarta prober för mätning av luftfuktighet, temperatur, daggpunkt, koldioxid, förångad väteperoxid och fukt i olja. Den kan hantera upp till två lösa mätprober för att samtidigt mäta samma eller olika parametrar. Proberna kan vid behov snabbt och enkelt bytas ut. Transmittern har ett robust IP66- och NEMA 4-klassat metallhölje och en pekskärm med härdat glas.

Läs mera: vaisala.se/indigo

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande