2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

Vaisala
Sex nya smarta prober i Indigo-produktfamilj. De nya alternativen för att mäta daggpunkt och fukt i olja ger industriverksamheter ytterligare möjligheter att spara energi, optimera processer och förbättra produktkvaliteten.
Vaisala skapar möjligheter för smarta industrier genom att lansera nya smarta prober för mätning av daggpunkt och fukt i olja

Vaisala skapar möjligheter för smarta industrier genom att lansera nya smarta prober för mätning av daggpunkt och fukt i olja

De nya proberna ökar effektiviteten i kundernas industriprocesser genom att tillhandahålla exakta och tillförlitliga mätdata. De nya probernas funktioner har möjliggjorts tack vare nästa generations sensorteknik.

De nya Vaisala DRYCAP®-proberna DMP5, DMP6, DMP7, and DMP8 för mätning av daggpunkt och temperatur är optimerade för miljöer med låg fuktighet och hög temperatur samt trycksatta miljöer. Mätningarna av daggpunkt är särskilt viktiga i olika industriella torkningsapplikationer, till exempel i ugnar och i tryckluftssystem. Proberna för mätning av daggpunkt innehåller Vaisalas DRYCAP®-sensor som är immun mot nedsmutsning med partiklar, kondensation av vatten, oljedimma och de flesta kemikalier. Den korta reaktionstiden ger sensorn oöverträffad prestanda även i applikationer som är dynamiska eller har låg daggpunkt. Sensorns enastående stabilitet möjliggör dessutom ett kalibreringsintervall på hela två år.

Vaisalas HUMICAP®-sensor MMP8 för mätning av fukt i olja utökar Indigo-produktfamiljens användningsområden till tyngre industriapplikationer, till exempel mätning av fukt i transformator- och smörjoljor för att skydda maskiner från slitage och haverier. Vaisala lanserar i dag även HUMICAP®-sensorn HMP3för mätning av fukt och temperatur. HMP3 är en extern universalprob för kanalmontering i icke trycksatta applikationer med medelhöga temperaturer. Probens konstruktion möjliggör verktygslösa byten av sensorn på fältet. Det underlättar flexibelt underhåll av krävande applikationer som kräver regelbundna sensorbyten, till exempel lackeringsanläggningar. HMP3 och MMP8 innehåller båda Vaisalas kapacitiva HUMICAP®-tunnfilmssensorteknik för fuktmätningar som har blivit branschstandard för fuktmätningar.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande