ÄNTLIGEN TILLBAKA I GÖTEBORG

Rätt personer på rätt ställe

Göteborgsregionen är en av Europas mest snabbväxande storstadsregioner som ger möjlighet till nytänkande utveckling. I regionen erbjuds fantastiska möjligheter till utveckling av affärer, har en stark position inom rymdbranschen, är ett viktigt nav för ICT och stort fokus på forskning. 

Välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen! Här samlas hela branschen i industri-Sveriges centrum
för att knyta kontakter och göra affärer

UTSTÄLLARE SOM TÄCKER HELA ELEKTRONIKBRANSCHEN

Få en överblick över vad som händer på elektronikmarknaden

En väsentlig aspekt för att hänga med i utvecklingen är att ha järnkoll på vad marknaden har att erbjuda– Därför har teamet bakom Elektronik skapat en mötesplats som gör detta möjligt. Ta del av de senaste produktnyheterna, trendspana och gör affärer tillsammans med elektronik Sverige. På mässgolvet finns allt från branschjättar såsom Phoenix Contact, ACTEC, Binder, Boliden till innovativa elektronik start ups. 

Boosta din befintliga kunskap

Ta lärdom av de främsta experterna inom branschens

Elektronikmässan har vi ett stort fokus på  att leverera ett exceptionellt, kostnadsfritt seminarieprogram till våra besökare. Därför har vi tagit fram ett välavvägt seminarieprogram med fokus på framtid, innovation och utmaningar med talare såsom Anna Frankzen Starrin och Anastasiya Kornitska.
Kunskapsbyggande och aktuella seminarier är en viktig byggsten för att du som besökare ska kunna utvecklas i din roll och vardag. 

Skapa nya kontakter
Skaffa långvariga relationer genom fysiska möten

Idag är det fysiska mötet bland det mest värdefulla vi har. På Elektronik har du möjlighet att träffa människor face to face, knyta nya kontakter, göra viktiga affärer, ta lärdom och mingla med människor som brinner för samma sak! Vi har krokat arm tillsammans med branschens viktigaste organisationer och partners för att leverera en mässan utöver det vanliga. Några av våra partners är Svensk Elektronik, Business Region Göteborg, Region Halland, Invest in Halland och många fler.