TACK FÖR I ÅR!

Elektronikmässan Göteborg 2023 har nu stäng sina entrédörrar och det är med ett leende på läpparna vi tittar tillbaka på årets mässdagar. Parallell mässorna Advanced Engineering och Elektronikmässan attraherade rekordstor publik den 19-20 april med över 150 utställare och partners samt över 3000 besökare samlades på Prioritet Serneke Arena. På plats skapades en atmosfär som andades innovation, ingenjörskonst och elektronik i världsklass.

Glädjen av att åter mötas undgick ingen när mässan var tillbaka i Göteborg och nu laddar vi batterierna och blickar framåt!

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen kommer äntligen tillbaka till Göteborg våren 2025! 
På plats får du som besökare möjlighet att uppdateras med marknadens senaste elektroniknyheter av vår bredd med utställarexpertis. På mässgolvet finns allt från branschjättar till innovativa elektronik start ups. 

Låt dig inspireras av och uppdateras av högaktuella talare med djup förankring i branschen. På scen presenteras branschens utmaningar, nyheter, trender och mycket mer.

Det personliga mötet överträffar allt! På sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbransschen skapas långsiktiga och ovärderliga relationer för att säkra framtida affärer. Som utställare erbjuds ni även färdiga monterpaket, marknadsföringspaket samt digitala verktyg för att samla leads innan, under och efter genomförandet. 

ELEKTRONIKHANDBOKSKURS PÅ ELEKTRONIKMÄSSAN 2023

Den 19 april kl. 13.00 – 15.00 genomförs den uppskattade kursen Elektronikhandboken i samband med Elektronikmässan i Göteborg!
Denna kurs passar dig som ofta kommer i kontakt med elektronik, t.ex. i roller som; utvecklare, tillverkare, kvalitetsansvarig, inköpare, produktledning etc.

AXPLOCK UR VÅRT SEMINARIEPROGRAM 2023

Ta del av framtidens elektronikinnovationer, branschexperters  trendspaningar eller årets innovationer på Elektronik scenen.
I vårt seminarieprogram samlar vi industrins hetaste uppstickare, experter inom högaktuella områden, industrins jättar och mycket mer!

Här ser ni ett urval av seminarieprogrammet som presenterades 2023.

Anastasiya Kornitska

Senior cyber-physical
security specialist, AFRY

Martin Edlund

CEO, Minesto

Stefan Ytterborn

CEO, CAKE

Anna Frankzén Starrin

Trendanalytiker &
innovationskonsult

Stay social!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

PARTNERS 2023

MEDIAPARTNES 2023

URVAL AV UTSTÄLLARE 2023

Tack för din prenumeration!

Välkommen till vår community, nu tar du del av alla vår nyhetsbrev och erbjudanden