Dina affärer är vår högsta prioritet

Den 19 – 20 april 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer. Vår målsättning har alltid varit att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa både nya och befintliga kunder samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen ifrån branschen. Upplev en intensiv två-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer och nytänkande tekniklösningar
– Upptäck Elektronik!

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen kommer äntligen tillbaka till Göteborg våren 2023! 
På plats får du som besökare möjlighet att uppdateras med marknadens senaste elektroniknyheter av vår bredd med utställarexpertis. På mässgolvet finns allt från branschjättar såsom Phoenix Contact, ACTEC, Binder, Boliden till innovativa elektronik start ups. 

Låt dig inspireras av +50 högaktuella talare med djup förankring i branschen. På scen presenterar talare såsom Anna Frankzen Starrin och Anastasiya Kornitska branschens utmanningar, nyheter och trender. 

Det personliga mötet överträffar allt! På sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbransschen skapas långsiktiga och ovärderliga relationer för att säkra framtida affärer. Som utställare erbjuds ni även färdiga monterpaket, marknadsföringspaket samt digitala verktyg för att samla leads innan, under och efter genomförandet. 

ELEKTRONIKHANDBOKSKURS PÅ ELEKTRONIKMÄSSAN 2023

Den 19 april kl. 13.00 – 15.00 genomförs den uppskattade kursen Elektronikhandboken i samband med Elektronikmässan i Göteborg!
Denna kurs passar dig som ofta kommer i kontakt med elektronik, t.ex. i roller som; utvecklare, tillverkare, kvalitetsansvarig, inköpare, produktledning etc.

Stay social!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

PARTNERS

MEDIAPARTNERS

URVAL AV UTSTÄLLARE

Tack för din prenumeration!

Välkommen till vår community, nu tar du del av alla vår nyhetsbrev och erbjudanden