Dina affärer är vår högsta prioritet

Den 19 – 20 april 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer. Vår målsättning har alltid varit att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa både nya och befintliga kunder samtidigt som vi säkerställer att du är uppdaterad på den senaste utvecklingen ifrån branschen. Upplev en intensiv 2-dagarsmässa med fokus på smart elektronik, innovationer och nytänkande tekniklösningar
– Upptäck Elektronik!

Det personliga mötet överträffar allt! På sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbransschen skapas långsiktiga och ovärderliga relationer för att säkra framtida affärer. Som utställare erbjuds ni även färdiga monterpaket, marknadsföringspaket samt digitala verktyg för att samla leads innan, under och efter genomförandet. 

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen kommer äntligen tillbaka till Göteborg. 
Håll dig uppdaterad på elektroniknyheter och trender samt träffa leverantörer och kontakter på Prioritet Serneke Arena våren 2023.

Stay social!

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook och LinkedIn? In och följ oss för att ta del av spännande nyheter, erbjudande och tävlingar! 

Häng med i nyhetsflödet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

PARTNERS

Tack för din prenumeration!

Välkommen till vår community, nu tar du del av alla vår nyhetsbrev och erbjudanden