Senaste nytt

Nyheter & trender i fokus på årets största mässa för Elektronikbranschen

Elektronikmässan var äntligen tillbaka i Göteborg. När över 150 utställare och partners samt över 3000 fackbesökare samlades på Prioritet Serneke Arena skapades en atmosfär som andades trender och innovation i världsklass. Mötesplatsen möjliggjorde nätverkande, kunskapsutbyte och inspirationsinhämtande. Intresset var rekordstort när branschen äntligen samlades i Göteborg igen.

Läs mer »

Låt oss presentera Boliden Bergsøe A/S som utställare på Elektronikmässan

Med 120 års erfarenhet av tenn och Boliden Bergsøe A/S ingår i den svenska Boliden Koncernen och säljer förutom metaller och legeringar från egna verk en rad produkter till gjuterier-, förpacknings-, VVS- och maskinindustrin tillverkade av ledande tillverkare i Europa. Läs mer om vad utställarna förväntar sig av sitt deltagande på mässan samt vad som gör Boliden Bergsøe A/S unika på marknaden!

Läs mer »

Kvinnliga förebilder i elektronikbranschen – träffa Maria Månsson

Elektronikmässan i samarbete med Phoenix Contact gör en omfattande satsning för att uppmärksamma kvinnor i elektronikbranschen och skapat en artikelserie med branschens förebilder. Maria Månsson är en veteran inom elektronikbranschen med 40 års erfarenhet. Med sin nyfikenhet och breda kunskap inom elektronisk produktutveckling, design och innovativa processer är hon en eldsjäl som brinner för elektronikbranschen!

Läs mer »