Intervju med specialisterna Wireflow!

Vi önskar Wireflow varmt välkomna som utställare på Elektronikmässan 2023! Vi fick möjligheten att intervjua Stefan Mattsson, Co-founder av Wireflow!

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Vi är specialister på test och mätsystem. Vi tillverkar egna elektroniska komponenter och mätinstrument som vi säljer och levererar runt hela världen. Vi erbjuder också lösningar där vi skräddarsyr test och mätsystem baserat på kundens behov. Främst inom dessa tre områden kretskort, batteriteknik och avancerad sensorsimulering. Utöver detta erbjuder vi också specialist konsulter inom till exempel programmeringsspråk och kan hjälpa företag med programmering och testutrustning.

Vad kommer ni att visa upp? /Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
På mässan kommer vi visa upp vårt sortiment av komponenter men också anordna två sorters demonstrationer, dels på vårt test och mätsystem av kretskort, samt en special version av vår testutrustning för batterier.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot att träffa våra befintliga kunder på plats men också potentiella nya kunder. Vi vill även passa på att träffa våra partners och underleverantörer. Men det skall också bli intressant att ta tillfället i akt och spana in vad som händer på marknaden, till exempel hur andra i branschen jobbar med batteriteknik.  

Vi hoppas självklart på att knyta kontakter och möta potentiella nya kunder. Men också få en överblick på vad som händer i branschen, säger Stefan Mattson på Wireflow

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Vi hoppas självklart på att knyta kontakter och möta potentiella nya kunder. Men också få en överblick på vad som händer i branschen, kalla det en marknadsanalys.

Vad gör er unika på marknaden?
Kunden är nummer ett för oss och vi kan erbjuda expertis för både den tekniskt erfarne lik väl den som är nybörjare. Tack vare vårt fokus på nära kundrelationer har vi stor förståelse och inblick i våra kunders behov. Det i kombination med att vi varit verksamma i branschen länge och har bred kompetens möjliggör flexibla och kundanpassade testlösningar för kretskort och batteriteknik.

Våra komponenter är unika. Vi jobbar med ett amerikanskt test och mät företag som heter NI, där av är många av våra komponenter framtagna för att vara kompatibel med deras system och plattformar, vilket särskiljer oss på marknaden.

Vilka är era kunders primära utmaningar och vad är er lösning på detta?
Beroende på kundens behov och problemets storlek kan vi anpassa oss. För företag i uppstart kan det innebära allt ifrån att hjälpa till med olika tekniska lösningar till att vara ett bollplank och guide som de kan vända sig till. I längre etablerat företag kan ”time to market” vara en stor utmaning. När det gäller nya tekniker eller innovationer behöver man vara kvick för att ta marknadsandelar och där kan vi leverera snabbt!

Dela inlägget:

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!