Låt oss presentera Boliden Bergsøe A/S som utställare på Elektronikmässan

Vi är glada att få presentera Boliden Bergsøe A/S som utställare på Elektronikmässan i Göteborg. Vi fick den stora möjligheten att intervjua företaget.

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?
Vi har 120 års erfarenhet av tenn och vi, Boliden Bergsøe A/S ingår i den svenska Boliden Koncernen och säljer förutom metaller och legeringar från egna verk en rad produkter till gjuterier-, förpacknings-, VVS- och maskinindustrin tillverkade av ledande tillverkare i Europa. Vi har agenturen i Norden att sälja Tamura Elsolds produkter till elektronikindustrin. Vi är också starka på återvinning.

Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?
Vi kommer visa upp vårt produktsortiment gentemot kretskorttillverkning och ett par nyheter som nya lödpastor och tenn speciellt för selektiv lödning men också våra storsäljare SN100 MA-S och flussmedel 1025NC mm. Vi är idag en stark aktör på marknaden inom kretskortproduktion. Ur en miljömässig vy ser vi också tennåtervinningen som en viktig del av vår verksamhet.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Detta är första gången vi ställer ut på den svenska elektronikmässan och vi har stora förväntningar på att träffa existerande såsom nya potentiella kunder och visa dem våra senaste nyheter och storsäljare. Efter flera lyckade utställningar på den danska Elektronikmässan så har vi stora förväntningar på den svenska elektronikmässan.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Ett ökat intresse och fördelar och kännedom om våra produkter. Att knyta till oss nya kunder och få närmare samarbete med de existerande kunderna. Vi hoppas också att det kommer kunder som är intresserade av att testa någon av våra produkter som dom inte känner till idag.

Vad gör er unika på marknaden?
Lång erfarenhet av tenn och metaller. Under senaste 10 åren etablerat oss på elektronikmarknaden i Sverige och Danmark med samarbetet med Tamura Elsold och deras produktsortiment. Fram till 2010 hade vi egen utvinning av tenn i Landskrona.

Vilka är era kunders primära utmaningar (och hur ni har lösningen på detta)?
Få dom perfekta och hållbara lödningarna på sina kretskort. Att sträva efter en stabil och väl fungerande produktion med bra lödningar och god tillgång till material till ett kostnadseffektivt pris. Vi har 2 olika tennlegeringar som täcker kundens behov med omnejd, en nyutvecklad pasta och en fluss som klarar det mesta.

Dela inlägget:

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!