2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

BoMek Verkstads AB

BoMek Verkstads AB

BoMek Verkstads AB är en legotillverkare med inriktning på skärande bearbetning. Bemanningen är i dagsläget 47 personer och vi omsätter ca 50 000 kkr.

Vi har 25 CNC maskiner där vi löser de flesta klurigheter som våra kunder kan komma på.

Vi producerar detaljer till förbränningspannor, optikindustri, maskinbyggare, medicinfixturer samt indirekt utrustning till bilindustrin mm. och ser det som utvecklande att vara med i tillverkningen till så skiftande produkter

Några av våra återkommande kunder är Volvo, SAAB Group, Valmet, BD Medical och Thorlabs. Vi arbetar med allt från reparationsarbeten och enstaka prototyper till medelstora serier i alla förekommande material.

Vår specialitet är bearbetning i rostfritt och duplexa material samt aluminium, men vi tillverkar även komponenter i stål, mässing, koppar, nickellegeringar och plast.

På vår verkstad beläget på Volvo Tuve så servar vi Volvo med produktionsutrustning samt prototyper.

Dela produkten

Nyheter

Jobbannonser

Operatör Multioperationssvarv

Vi söker dig som är svarvare med flerårig vana vid styrda maskiner. Du är van vid tillverkning av detaljer med höga krav på toleranser och finish.

Maskinerna som vi behöver öka bemanningen i är en Okuma Multus U3000 och en Mori Seiki MT2000. Maskinerna har Subspindel, nedre revolver och B-axel.

Arbetsuppgifterna består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras och sedan producera det antal som vi har order på. Vår förhoppning är att du snabbt växer in i din roll och att du även har intresse att lära dig mer. Om du har programmeringsvana är detta givetvis en merit.

Arbetet innebär skiftgång

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande