ICAPE-MMAB Group

ICAPE-MMAB Group

Sedan 1999 har ICAPE Group en lång erfarenhet av produktion av mönsterkort och kundanpassade komponenter.

I mer än 70 länder litar 3000 kunder på koncernens kvalitetstjänster och erbjudanden. ICAPE Group levererar 26 miljoner PCB och 6 miljoner komponenter varje månad.

År 2022 uppnådde ICAPE Group en omsättning på över 230 miljoner och siktar på tillväxt 2023. Med sina team på 600 personer över hela världen och 80 strategiska partners i Asien, 30 inom mönsterkort och 50 inom komponenter, erbjuder ICAPE Group de bästa leveranslösningarna.
Servicekontoret, som ligger i Kina, är bemannat av 230 högt kvalificerade medarbetare.

Vår globala försäljningsorganisation tillåter oss att vara närmare produktionsanläggningarna och att tillfredsställa dina behov inom mönsterkort och komponenter, med bästa kvalitet/pris/service-förhållanden, samtidigt som vi respekterar den etiska stadgan som koncernen har fastställt för alla dess partners.

Vårt huvudsakliga uppdrag är att garantera en kvalitetsservice genom hela processen: från offert till leverans till vilken kund som helst över hela världen.

År 2022 markerar ICAPE Group ytterligare en milstolpe genom att gå samman med MMAB Group.

MMAB driver en mönsterkortsfabrik i Malmö, Sverige, som har tillverkat prototyper och små volymer sedan 1970-talet.

Stora investeringar har nyligen gjorts i fabriken för att öka kapabilitet och fokusera på hållbarhet.

MMAB är specialiserat på att producera snabba prototyper och små volymer av enkel- och dubbelsidiga mönsterkort, såväl som flerlagerskort. Vår personal har lång erfarenhet av speciallösningar som aluminiumkort, tjock koppar, högfrekventa basmaterial, stora antenner och mekaniskt utmanande detaljer.

Våra styrkor med hög servicenivå, snabba svar, teknisk support, kundspecifik DFM, IPC-kunskap, och seminarier med fabriksvisningar samt seminarier ute hos våra kunder, är mycket uppskattade.

Dela produkten

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande