TR Fastenings AB
Av Andrew Nuttall - VD för Storbritannien och Europa
ESG: En resa inte en destination

ESG: En resa inte en destination

Parisavtalet om klimatförändringar 2015 inledde en attitydförändring i hanteringen av utsläpp av växthusgaser. Europaparlamentet ratificerade detta avtal 2016. Målet var att svara på de globala klimatförändringarna och se till att stigande globala temperaturer reducerades och kontrollerades för att komma tillbaka till förindustriella nivåer.

TR är ett Trifast plc-bolag och som sådan blev ESG en mycket viktig del av vår framtida strategi och en hållbarhetskommitté bildades. Medlemmar i det teamet kom från viktiga discipliner i verksamheten för att säkerställa att vi täckte alla baser som omfattar miljö-, hållbarhets- och styrningselementen. Detta kulminerade i att Trifasts hållbarhetsrapport publicerades.

“Som VD för TR i Europa har mitt fokus varit på våra distributionsplatser i Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Spanien, Ungern och tillverkningsanläggningen i Italien. Som en del av ett koncernomvandlingsprojekt hade vi redan börjat skapa en ” modern arbetsplatsmiljö. Detta innebar att förbättra IT-infrastrukturen, inredningen och bilden av våra kontor, bryta ut områden där personalen kan koppla av och luncha tillsammans och generellt skapa en trevlig arbetsmiljö. Alla anläggningar är luftkonditionerade och ackrediterade enligt ISO 14001. miljöledningssystem.”

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande