TR Fastenings AB
TR Fastenings Hungary Kft, en del av Trifast plc-gruppen, firar öppningen av sin nya specialbyggda anläggning i Budapest, som bygger på år av ökande efterfrågan i regionen.
TR Fastenings opens new facility in Hungary

TR Fastenings öppnar ny anläggning i Ungern

TR Fastenings Hungary Kft ligger i den södra förorten Szigetszentmiklós, Budapest, och är en leverantör av fästelement och Cat C till internationella OEM och deras underleverantörer, inte bara i Ungern utan i de sju länder som gränsar till dem. Den nya 3 500 kvm stora moderna anläggningen har 9,5 meter takfot i lagret och är en distributionsanläggning med hög kapacitet som är redo att stödja TR:s framtida europeiska tillväxtstrategi.

TR Hungary grundades första gången 2000 och har vuxit avsevärt under den tiden, snabbt växt ifrån två tidigare platser. Dess snabba tillväxt har varit en riktig framgångssaga för både TR och regionen. Det har kommit till stånd genom ökande efterfrågan från stora multinationella hushållsvarumärken, av vilka TR levererar många till andra håll i världen. Ungern har historiskt sett varit en produktionsregion med lägre kostnad men med en högutbildad tillgänglig arbetskraft, vilket gör det idealiskt för denna typ av strategiska investeringar. Ungern har ett centralt läge i Europa med sju länder vid sin gräns, vilket är perfekt för distributionsnav.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande