En varm sommarhälsning från Elektronik

sommar-hälsning

Vi önskar dig en glad sommar

Våren 2020, är en vår som vi alla kommer minnas. En vår som har vänt saker och ting upp och ner, prövat oss och tvingat oss in i nya digitala vanor och mönster. Vi har utmanats, utvecklats och vuxit men vi har också törstat efter sammanhang, fysiska sammankomster och riktiga mötesplatser.

Trots att det fysiska mötet mellan människor har känts avlägset i perioder, är vi övertygade om att mötesplatser kommer att vara viktigare än någonsin efter covid-19-pandemin. Vi behöver det fysiska mötet för att dra gemensamma lärdomar från året som gått, hitta nya affärsmöjligheter och fortsätta lösa utmaningar som branschen står inför. Vi på Elektronikmässan arbetar därför ständigt med att fortsätta utveckla en stark mötesplats som möter morgondagens utmaningar och teknik. Vi vore dock inget utan våra samarbetspartners, kunder och utställare – Vi vill därför rikta ett stort tack till ert engagemang och bidrag till den pågående utvecklingen av Elektronikmässan.   

Nu går vi i teamet på en välförtjänt, om än annorlunda, semester på hemmaplan. Vi ses igen i augusti, med nya krafter att ta tag i alla spännande utmaningar som hösten har att erbjuda. Vill ni komma i kontakt med någon av oss i teamet, hittar ni som vanligt våra kontaktuppgifter här.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar, ta hand om varandra!

/Elektronikteamet

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!