Tillbaka i mässhallen – face to face

Easyfairs öppnar dörrarna igen

På Easyfairs arbetar vi stenhårt för att skapa trygga mötesplatser där du kan träffa dina branschkollegor under säkra förhållande. Vi har alltid trott på kraften i det fysiska mötet och gör allt vi kan för att fortsätta skapa starka arenor som både bidrar till unika affärsmöjligheter och gynnar branscherna vi är verksamma inom.

Förra veckan öppnade vi upp dörrarna till Easyfairs första live event på en mycket lång tid. Mässan All About Automation i Tyskland välkomnade äntligen besökare och utställare tillbaka till mässhallen. Säkerheten för våra deltagare går alltid först och vi har implementerat en rad viktiga säkerhetsåtgärder för att alla som närvarar på våra event ska känna sig trygga. Spana in en kort film från mässan All About Automation för att få en överblick över hur säkerheten fungerar på plats – Vi hoppas att vi snart ses i mässhallen igen!

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!