2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

Elektronikmässan och Advanced Engineering intar Eriksbergshallen hösten 2021!

Eriksbergshallen+qualityhotel11

Elektronikmässan och Advanced Engineering intar Eriksbergshallen hösten 2021!

Vi i teamet bakom Elektronikmässan och Advanced Engineering ser mycket fram emot att arrangera Sveriges viktigaste möteplatser inom produktutveckling & sourcing samt elektronik i den fantastiska miljö som Eriksbergshallen erbjuder. Med 3000 kvm och 16 meter i takhöjd är det bara vår egen fantasi som sätter gränserna, och vi har inga planer på att hålla tillbaka!

Flytten till Eriksbergshallen är en solklar lösning för oss och våra koncept. Kombinationen med den höga takhöjden, panoramafönster och en storslagen vy ut över Göteborgs hamn bidrar till en trivsam och vacker miljö att både vistas och skapa nya affärer i. Eriksbergshallen är beläget precis vid Göta Älv på Hisingen, där stadens puls fortfarande är påtaglig samtidigt som du har närhet till havet och en del av Göteborgs historia. Under två heldagar, den 29-30 september, samlar vi de mest betydelsefulla aktörerna, både utställare och besökare, för att ägna två heldagar tillsammans i branschens anda. När slutet på dagen nalkas och du fyllt din portfölj med nya potentiella affärer har du som deltagare också möjligheten att checka in för en god natts sömn på Quality Hotel 11- som dessutom ligger dörr i dörr med hallen! 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!