2-3 april 2025

PRIORITET SERNEKE ARENA | Göteborg

Lär känna teamets Digital Marketing Coordinator- Nathalie Widén

nathalie widén

Lär känna teamets Digital Marketing Coordinator- Nathalie Widén

Med en känsla för design, färg och form som ingen annan styr Nathalie Widén, vår Digital Marketing Coordinator, våra sociala kanaler och digitala marknadsföring.

Hur trivs du i den nya roll som Digital Marketing Coordinator till Advanced Engineering och Elektronikmässan?

Jag trivs som fisken i vattnet i rollen som Digital Marketing Coordinator. Att jag sedan får arbeta med de allra mest spännande mässkoncepten är ett stort plus. Jag tycker det är oerhört kul och lärorikt att få inblick i dessa komplexa branscher samtidigt som jag får kommunicera, intressera och fånga uppmärksamhet från en mycket tacksam målgrupp.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa är att jag får använda min kreativa och konstnärliga ådra med 100 % tillit från mitt team. Jag brinner för att skapa vackert men också professionellt content genom både text och bild, vilket också är det jag också axlar och ansvarar för i min roll. När mässan sedan står för dörren är det kul att se vilken effekt marknadsaktiviteterna har gett, samtidigt som det är roligt att vara på plats och träffa människor.

Vad säger du om digitala sociala beteendet?

Som de flesta är medvetna om så har vårt beteende förändrats radikalt på bara några år, inte minst när det kommer till det sociala. Eftersom de flesta människor numera hänger till stor del digitalt, måste vi som arrangörer också göra det. Genom att leta upp vår målgrupp i olika digitala kanaler kan vi sprida lättillgänglig information kring våra koncept med bara ett knapptryck! Fördelen med att arbeta med digital marknadsföring är också att vi relativt snabbt kan ta ut statistik på hur våra aktiviteter går. Däremot finns en enorm konkurrens på dessa plattformar och det kan vara svårt att lyckas tränga igenom allt brus. Det är här jag kommer in i bilden och försöker se till att våra kampanjer ser snygga ut, lockar till sig uppmärksamhet och konverterar. En utmaning som är otroligt kul att arbeta mot, det finns så mycket att lära!

Vad är det med mässbranschen som lockar dig?

Jag tycker mycket om mässbranschen då jag anser att det är här vi blandar nytta med nöje! Våra mässor fungerar inte bara som motorer för näringslivet, utan här får även möjlighet att socialisera, lära sig saker och fira framgångar.

Jag som en ganska utåtriktad person upptäckte tidigt att jag tycker om sociala sammanhang och tillställningar- därför valde jag att studera Event Management på högskolan. Att jag nu får jobba med just detta i kombination med kreativt skapande, är verkligen jättelyxigt!

3 fun facts

Jag har under många år tävlat i latinamerikans pardans

Jag skriver, producerar och sjunger egen musik

Jag är en crazy cat lady och får hem första egna kattungen i april

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!