Elektronikmässan lanseras i Stockholm 2022

Elektronikmässan intar Kistamässan i april

Elektronikmässan, Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen, kommer nu till Stockholm. Mässan har arrangerats sedan 2011 i Göteborg och är en uppskattad och välbesökt mötesplats i Västsverige. Våren 2022 slår Elektronikmässan upp dörrarna i Kista i ett unikt samarbete med branschföreningen Svensk Elektronik och planeringen är i full gång.

”Elektronikmässan i samarbete med Svensk Elektronik kommer bjuda på två fullspäckade dagar tillägnade hela elektronikbranschen. Branschen längtar efter att träffas och det finns ett uppdämt behov efter att ses och göra affärer. Vi är övertygade om att samarbetet med Svensk Elektronik med sitt djupa kunnande och starka förankring i branschen tillsammans med en strategisk placering i Kista kommer ge fantastiska förutsättningar för ett lyckat genomförande våren 2022”, säger Helena Crivei projektledare för Elektronikmässan.

Arrangeras parallellt med Advance Engineering
Elektronikmässan arrangeras parallellt med Advanced Engineering – Sveriges enda mötesplats som fokuserar på produktutveckling och sourcing för den tillverkande industrin. Eftersom Elektronik spelar en alltmer betydande roll i produktutveckling ger det tydliga synergieffekter att genomföra mässorna parallellt.

”Vår ambition är att vi skall bli rikstäckande för att bredda och samla hela branschen. Easyfairs är en stark partner och det känns helt rätt att lansera mötesplatsen i Kista som är en strategisk plats för branschen”. Säger Peter Björkholm, Tf. VD Svensk Elektronik.

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!