Upptäck Prioritet Serneke Arena – Easyfairs nya samarbetspartner till Göteborgsmässorna

Prioritet Serneke Arena

Upptäck Prioritet Serneke Arena - Easyfairs nya samarbetspartner till Göteborgsmässorna

Nu står det klart att Prioritet Serneke Arena blir mässarrangören Easyfairs nya samarbetspartner för att bedriva mässor i Göteborg. Samarbetet innebär att Easyfairs, som är en av Europas ledande mässarrangörer med nordisk verksamhet i Sverige, Danmark och Finland, framöver kommer nyttja arenan, som rymmer drygt 6800 kvm, för sina mässor så som Fastfood & Café & Restaurant Expo Göteborg, Advanced Engineering Göteborg, Elektronikmässan Göteborg och Fastighetsmässan Göteborg.

”Att uppfylla alla de krav som en mässa ställer på en anläggning är inte helt enkelt. Därför är vi nu väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med Prioritet Serneke Arena”, säger Joakim Percival, VD för Easyfairs Norden.

Prioritet Serneke Arena – en multiarena
Prioritet Serneke Arena stod klar 2015 i området Kviberg, endast 9 min resväg med spårvagn från Göteborg centrum. Idag drivs arenan som en multisportarena med bland annat fotbollshall, sporthallar och längdskidåkning. Fotbollshallen, som även är hemarenan för IFK Göteborg, är en inomhus 11-mannaplan med konstgräs, som på många sätt liknar en mässhall med sin stora yta, höga tak och avsaknaden av pelare. Under mässgenomföranden kommer konstgräset att skyddas med ett mässgolv.


Advanced Engineering Göteborg 19-20 april 2023
Efter en lång väntan slår dörrarna upp den 19-20 april 2023 för Advanced Engineering Göteborg. Gissa om våra trogna Göteborgsbesökare är nöjda med att Advanced Engineering till slut arrangeras på Änglarnas hemmaarena. Hjärtligt välkomna!

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!