Årets fokusområden – Electronics production

electronics production elektronikmässan

Efter ett noga övervägande tillsammans med vårt advisory board har vi kommit fram till tre fokusområden till Elektronikmässan i Göteborg. De valda fokusområden ska speglas i alla delar av mässans uppbyggande. Låt oss presentera första fokusområdet; Electronics production.

Elektronikindustrin är uppbyggt av många olika områden, steg och företag. För företagen som är involverade i produktionen, designen, utvecklingen, tillverkningen och test/mätningen av elektronisk utrustning är en komplicerad och omfattande produktion. På mässan har du möjligheten att nätverka med några av de främsta inom branschen, det är ett unikt tillfälle att samverka med hela elektronikproduktions kedjan. Kom och inspireras och möt elektronikbranschens framtid.

Kontakta Victor om du är intresserad av att ställa ut!

Dela inlägget:

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!