Elektronikmässan förstärker konceptet och fokuserar på inbyggda system

Pressbild_SvenskElektronik_ny

Elektronikmässan i Göteborg stärker sina positioner och ingår ett strategiskt samarbete med branschorganisationen Svensk Elektronik inför Elektronikmässan Göteborg 19–20 april 2023. En del av mässan dedikeras enbart till inbyggda eller inbäddade system, även känt som embedded technology, och lyfter kritiska frågor inom området.

”Vi är otroligt nöjda med det fina samarbete som vi haft med Svensk Elektronik avseende Elektronikmässan i Stockholm. När vi nu fördjupar vårt samarbete och gör en gemensam satsning på Embedded på Elektronikmässan Göteborg kommer vi kunna möta besökarnas efterfrågan på relevanta föreläsningar med fokus på Embedded” säger Helena Crivei, Head of Cluster, Easyfairs.

Embedded inom elektronikbranschen är en kombination av hårdvara och mjukvara, designade för en specifik funktion. Embedded återfinns i hemelektronik, mobiltelefoner, industrirobotar, vitvaror, bilar, flygplan och moderna tåg. Det utgör en avgörande del av elektronikindustrin och är även viktig del av produktutvecklingen för annan tillverkande industri.

”Svensk Elektronik ligger bakom den populära Embedded Conference Scandinavia som arrangeras årligen i Stockholm och genom samarbetet med Easyfairs vi vill stärka vår närvaro i Västsverige. Elektronikmässan i Göteborg har arrangerats i 10 år och för oss är detta är ett naturligt steg framåt i vårt gynnsamma samarbete”, säger Stefan Jakab, generalsekreterare, Svensk Elektronik.

Kontakta Victor om du är intresserad av att ställa ut!

Dela inlägget:

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!