Branschpionjären Eurostat är klara för Elektronikmässan 2023!

En branschpionjär som gör sina kunder mer hållbara

Att hållbarhet har seglat upp i toppen på så gott som alla företags agenda är ingen nyhet. Alla moderna företag måste också vara hållbara. Detta utgör inga större utmaningar för Eurostat, som förutom ett ovanligt innovativt och unikt förpackningserbjudande även räknar hållbarhet som en självklar del av sin affärsidé. Eurostat har nämligen kontroll över hela processen: produktion, frakt, retur, återvinning och återbruk. Tillsammans utgör kedjan en cirkulär ekonomi som inte bara garanterar en säkert förpackad leverans utan även Eurostats kunders hållbarhetsarbete.

Prevent & Provide
Eurostat skapar tillsammans med sina kunder behovsanpassade lösningar som garanterar skydd mot elektrostatiska laddningar inom elektronik- & renrumsproduktion.

De kallar sitt erbjudande för Prevent & Provide och för att minimera risken för ESD har de tagit fram flera patentskyddade material som ännu bättre matchar framtidens behov på högkvalitativa förpackningar.

Med den cirkulära arbetsprocessen tar vi ansvar för hela kedjan – från idé till återbruk – och kan erbjuda våra kunder vad vi kallar Prevent & Provide-deal, förklarar Thomas Valtonen, business director på Eurostat Sverige.

Globala lösningar, lokalt fokus
Huvudkontoret finns i Frankrike men Eurostat verkar i 15 olika europeiska länder och erbjuder individuell och lokal närvaro tack vare regionala arbetsgrupper.

Cirkulärt koncept för Elektronik 2023
Årets utställning på Elektronik väver in Eurostats hållbarhetskoncept i designen under parollen: Protective packaging – sustainable solutions. Höj blicken när du kliver in i hallen och du hittar lätt till montern tack vare cirklarna som svävar i luften – ett tydligt budskap till alla att hållbarhet bör löpa genom hela affären.

Kontakta Victor om du är intresserad av att ställa ut!

Dela inlägget:

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!