Elektronikmässan Göteborg flyttar fram till september 2021

Elektronikmässan Göteborg flyttar fram till september 2021

Elektronikmässan som skulle arrangerats den 24 – 25 mars 2021 flyttas nu fram till följd av rådande mötesrestriktioner. Istället slås portarna till Eriksbergshallen upp den 29 – 30 september 2021 och välkomnar efterlängtade besökare. 

Elektronikmässan arrangeras parallellt med Advanced Engineering –Sveriges enda mötesplats som fokuserar på produktutveckling och sourcing för den tillverkande industrin. Efter ett positivt mottagande från såväl utställare som besökare väljer Easyfairs att även framledes förlägga mässorna parallellt.

– Vi har stor respekt för den tid och de omfattande resurser ett mässdeltagande tar i anspråk och i samråd med utställare, intresseorganisationer och partners har vi kommit fram till beslutet att flytta mötesplatsen till 29–30 september 2021, förklarar Helena Crivei Projektledare för Elektronikmässan.

Läs pressmeddelandet här »
 
90% vill tillbaka till mässhallen

Elektronikmässan – Mötesplatsen med 100 % fokus på elektronik, innovationer och tekniklösningar. Nätverket runt mässan längtar efter att åter få träffas fysiskt. I vår senaste besökarundersökning uppgav hela 90% av besökarna att de ser fram emot att besöka mässan igen.
Läs mer om undersökningen här »

Vill du veta mer?
Kontakta Helena Crivei, Projektledare för mässorna.
helena.crivei@easyfairs.com
+46 (0)31 85 43 47

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste förpackningsnyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!