Sortera  
7 resultat
19 april
Sanna Arnfjorden Wadström 

Underleverantörsbarometern – Hur mår underleverantörerna i kristider och vilka möjligheter ser dom framåt?

Sanna Arnfjorden Wadström, VD på Sinf ger dig senaste Underleverantörsbarometern med konjunkturläget och trendspaningar. Uppdateras kring senaste Underleverantörsbarometern med konkreta siffror över hur underleverantörerna mår. Vad kämpar företagen mest med under kristider, hur går det för Elektronikbranschen och underleverantörerna?

Läs mer »
19 april

Hur kan hållbarhet hanteras mer aktivt i upphandlingar mot scope 3

De flesta företag har kommit långt med Scope 1, egen förbränning och Scope 2, inköpt energi, för minskad Carbon footprint. MEN de stora utsläppen kommer främst från Scope 3, inköpta varor och tjänster. Gott arbete görs med leverantörskvalificeringar och klassisk kravställning. Mindre ofta värderas skillnader för att premiera högpresterande leverantörer före medel och lågpresterande, i konkurrens där alla klarar kvalificeringskraven.

Läs mer »
19 april
Klas Brinkfeldt 

Byggsätt för kraftelektronik

En genomgång av nya tekniker för byggsätt av kraftelektronik, från chip till komponent/modul, med fokus på kraftelektronik baserat på andra halvledarmaterial som till exempel kiselkarbid och galliumnitrid. Exempel och resultat från forskningsprojekt visas.

Läs mer »
19 april
Anastasiya Kornitska 

Lessons Learned from Site OT Security Assessments

Presentationen är gjord utifrån berättelser från industrianläggningar inom olika sektorer i Sverige och utomlands där förbisedda misstag, praktiska lösningar eller understuderade beslut potentiellt kan ha blivit en orsak till en incident. Du kommer att hitta nya perspektiv på risker, hur du bedömer dem i dina beslut och att se en större bild utanför dina arbetscirklar och ditt ansvar.

Läs mer »